Ons bedrijf

Autoservice Jos Krijger in Wolphaartsdijk is een echte dorpsgarage. Opgericht door Jos Krijger die al ruim 25 jaar actief is in de autobranche. Jos staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto.

 

Historie

Als voormalig rallycross coureur heeft Jos altijd al veel affiniteit gehad met auto’s en alles wat daarbij komt kijken. Na jaren gewerkt te hebben als monteur besloot hij eind 2007 om voor zichzelf te beginnen. De kans deed zich voor om een loods te huren en op 1 januari 2008 was het zover: de start van Autoservice Jos Krijger.

iifOnCtdDSSbJPb9PhZ45b7pv6MwCxky72UHy3Kf.jpg

Ruim 15 jaar later heeft Jos zijn bedrijf uitgebouwd tot een moderne garage waar u terecht kunt voor verschillende soorten onderhoud, het kopen van een occasion en het aanschaffen van verschillende onderdelen. Bovendien bent u altijd welkom voor een lekkere kop koffie.

 

Naast al het auto onderhoud is Autoservice Jos Krijger dé plek voor het huren van een buggy. Een leuke manier om naar hartenlust te toeren door het Zeeuwse landschap en te genieten van de prachtige omgeving.